La candidata de Ciutadans a les eleccions municipals 2023, Anna Grau, ha fet una crida a l’electorat indecís perquè aposti per la seva candidatura. Ho ha fet en un acte al centre cultural Federico García-Lorca amb motiu del Dia d’Andalusia, acompanyada del conseller de Presidència de la Junta d’Andalusia, Antonio Sanz.

La candidata a l’alcaldia de Ciutadans ha rebutjat donar transcendència a la majoria d’enquestes que s’han publicat fins ara, algunes de les quals deixen sense representació la seva formació en les eleccions del proper 28 de maig. “No em guio per les enquestes de l’enemic”, ha dit Grau, que considera que moltes “van a la carta”, en referència a possibles partidismes.

En aquest sentit, ha remarcat que l’únic sondeig del qual es fia és el que ha fet internament Ciutadans. Tot i això, ha matisat que les dades amb les quals treballen són prèvies a la seva proclamació com a candidata de la formació: “Tenim la sortida assegurada amb dos regidors mínim i podem anar cap amunt si aconseguim mobilitzar un volum important d’indecisos”. Despertar els indecisos, ha dit Grau, és la seva “aportació a la campanya”.

Un cop més, l’alcaldable de Ciutadans ha mostrat la seva intenció de confrontar directament amb la candidatura de l’alcaldessa, Ada Colau: “No votaré mai Ada Colau. O Ada Colau o Anna Grau”, ha sentenciat.