Macba

A partir d’aquest dimarts els monopatins estaran prohibits a la plaça dels Àngels entre les 22 h i les 9 h del matí. L’Ajuntament ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) l’ampliació de la limitació horària per als “skaters” dues hores més. Fins ara la prohibició de patinar s’acabava a les set del matí. A banda de la plaça dels Àngels, al davant del MACBA, la prohibició també s’aplicarà als carrers que hi conflueixen, és a dir, a la zona delimitada pels carrers dels Tallers, de les Ramelleres, Pintor Fortuny, Joaquín Costa i la ronda de Sant Antoni.

Tal com ja va anunciar el consistori, la mesura s’ha sotmès a exposició pública durant un període de 20 dies hàbils sense que s’hi hagi presentat cap al·legació ni reclamació. Per tant, amb la publicació al BOPB, el consistori la dona per aprovada definitivament.

Els monopatins, prohibits des del 2019

Els monopatins estan prohibits a la plaça dels Àngels i els entorns des de fa tres anys durant la nit. La mesura es va prendre per facilitar el descans dels veïns, que feia anys que es queixaven del soroll i de l’incivisme.

Les multes per les infraccions van del 300 als 900 euros.