Foto: Òmnium Cultural

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha convocat diferents concentracions, aquest divendres a les 20 h, davant dels ajuntaments i places de Catalunya. En el cas de Barcelona, centenars de persones s’han concentrat a la plaça de Sant Jaume per donar suport a l’expresident Carles Puigdemont. Puigdemont ha estat detingut aquest divendres a la seva arribada a Sardenya i, unes hores després, ha estat posat en llibertat sense mesures cautelars pel jutge de Sàsser.

Tot i la posada en llibertat de Puigdemont, l’AMI ha considerat que calia mantenir la concentració davant de l’Ajuntament. De la seva banda, els CDR també han convocat una manifestació, en aquest cas, als Jardinets de Gràcia. Aquí, al voltant d’un centenar de persones, han realitzat una marxa pel centre de la ciutat fins a reunir-se a amb la concetració de l’AMI.

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha considerat “incomprensible” la detenció de l’expresident en un país democràtic. A més, ha fet una crida a sumar-se a les concentracions convocades per l’AMI.