La cap de llista del Partit Popular per Barcelona a les eleccions generals del 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha denunciat aquest dilluns que la promesa de més autogovern per a Catalunya inclosa en el programa electoral del PSOE és un “premi als colpistes” i suposa “el desemparament definitiu dels demòcrates”.

La candidata, que ha compartit una xerrada aquest dilluns a la tarda a l’Hospitalet de Llobregat amb l’exlíder de CCOO José María Fidalgo, ha demanat a Pedro Sánchez que “si parla de plurinacionalitat” primer digui “quantes nacions hi ha a Espanya”. També ha comparat la situació de Catalunya amb la del País Basc i ha dit que ETA tenia “dirigents i assassins que feia menys d’una generació que vivien al País Basc”, i ha sostingut que a Catalunya “ha passat una cosa semblant”.

“Vull ser de la colla d’aquesta senyora”

L’exsecretari general de Comissions Obreres José María Fidalgo que va liderar el sindicat entre els anys 2000 i 2008, ha donat suport a la candidatura popular. Fidalgo ha considerat que els fills de la immigració que han abraçat l’independentisme ho han fet per sentir-se part d’una colla. Per aquest motiu, assegura que prefereix “ser de la colla d’aquesta senyora”, en referència a Álvarez de Toledo.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]