El president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha carregat contra l’ex-primer ministre francès i possible candidat a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls. Bosch li ha retret que ni coneix, ni estima ni té projecte per a la ciutat.

En declaracions a la premsa des de la Feria de Abril, Bosch ha assegurat que veu “respectable i legítim” que Valls vulgui presentar-se a l’alcaldia de Barcelona, però ha insinuat que la seva no seria una figura adequada per a l’alcaldia. “Per nosaltres, no sembla difícil debatre contra candidats que no coneixen la ciutat, que no l’estimen o que no tenen projecte per a la ciutat” ha sentenciat.

Bosch ha assegurat que Esquerra defensarà el seu projecte a les municipals i que “el millor que pot passar és poder explicar les propostes definides per a Barcelona” davant d’un candidat com Valls, que el seu entendre no coneix la ciutat. “És molt important que un candidat que es presenta a Barcelona tingui projecte per a Barcelona” ha afegit.

Precisament, aquest diumenge, Manuel Valls ha respost a una entrevista al ‘Suplement’, de Catalunya Ràdio, en què ha apostat per presentar-se dins d’una “plataforma oberta que no sigui d’un sol partit”