XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Jo aquest ministre no en parlaré més perquè és una persona que èticament no es mereix que li respongui res. Crec que ell sap que que no diu la veritat que enganya a la gent i per tant per mi aquest ministre és com si no existís, no m'interessa. Parlar amb gent que és deshonesta no m'interessa."

L’alcalde Xavier Trias ha tornat a ser molt contundent a l’hora de parlar del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. L’ha acusat de “no dir la veritat” i d’enganyar la gent sobre l’existència d’un compte corrent a Suïssa a nom seu amb 13 milions d’euros. Trias ha dit que d’aquest ministre “no en vol parlar més”, que no li interessa la gent “deshonesta” i que, per ell, “és com si no existís”.

La resposta de Trias arriba després que avui el ministre de l’Interior hagi negat les acusacions de l’alcalde que assegura que va ser ell qui va trucar i pressionar personalment periodistes i directors de diaris perquè publiquessin que tenia un compte corrent a Suïssa. L’alcalde de Barcelona, que ja va demanar la dimissió del titular d’Interior en el darrer plenari municipal, va certificar que no tenia cap compte a Suïssa mitjançant un comunicat de la banca del país. Trias també va interposar una querella contra ‘El Mundo’ i els periodistes que van signar aquesta informació.