Des de Sant Joan Despí, Albiol ha assegurat que demanarà al director de campanya que sol·liciti al seu homòleg de Junts per Catalunya fer el cara a cara a finals de la setmana vinent. El popular ha deixat la porta oberta a fer el debat “on vulgui” Puigdemont, però li ha demanat “que no busqui excuses” i li advertit que ell no pot fer res per evitar que entri a presó: “Els embolics que tingui amb la justícia son problema seu; que se’ls resolgui”, ha sentenciat.

Els llaços morats, “els que valen la pena”

Durant la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, Albiol s’ha assenyalat el llaç morat que duia al pit: “És el que val la pena; és un llaç que representa una societat moderna i madura”. I ha recordat que les mostres de solidaritat “han de ser contra els qui realment les necessita”, no per als polítics “que tenen la valentia de saltar-se la llei”.

A més, el popular ha assegurat que, si guanya les eleccions del 21-D, implementarà oficines integrals per atendre les víctimes de la violència masclista en cadascuna de les capitals de comarca.