ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "El projecte, en la forma que està plantejat, com a mínim és precipitat demanar-ho per al 2022. I s'han de modificar alguns criteris de la candidatura, perquè en aquests moments hi ha més d'una cessió de marca, o de nom de Barcelona, que no pas un projecte per a la nostra ciutat específic."

El president del PP de Barcelona ha afirmat que demanar els Jocs d’Hivern per a 2022 és “precipitat” per “la forma en què està plantejat”. A més, Fernández Díaz ha expressat que s’han de modificar “alguns criteris de la candidatura”, ja que entén que a dia d’avui suposa més “una cessió del nom de Barcelona” que no un projecte per a la ciutat. Ja fa tres setmanes, Fernández Díaz va anunciar que apostava per ajornar la candidatura de 2022 fins a assegurar que l’organització d’aquest esdeveniment no comprometria les polítiques socials de l’Ajuntament. Per això, proposa que Barcelona opti a organitzar els jocs d’hivern de 2026 i esperar així que l’economia es recuperi, ha dit.

L’alcalde, Xavier Trias,  va dir al setembre que consultaria la ciutadania sobre la conveniència de presentar Barcelona com a candidata als Jocs Olímpics d’Hivern i que tots els partits polítics haurien també de dir la seva. El PP ja ho ha fet.