ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP a Barcelona: "Veïns? Per què els anomenem veïns si són antisistema que probablement no eren ni del districte de Sants-Montjuïc. I els hem de treure la careta o la caputxa a aquests individus que intenten provocar aldarulls violents i el bon funcionament de les administracions."

L’alcaldable del PP s’ha pronunciat sobre la protesta de dissabte passat durant la passejada de Xavier Trias per l’avinguda del Paral·lel, recent reformada. La protesta va impedir la passejada  i hi va haver algunes empentes i fins i tot va volar alguna ampolla. Segons Fernández Díaz, els qui van protestar no són veïns i ha vinculat l’autoria d’aquest episodi als “antisistema”. “Els hem de treure la careta o la caputxa, a aquests individus que intenten provocar aldarulls violents”, ha dit.

També Xavier Trias s’hi ha pronunciat en les darreres hores i ha assegurat que darrera la protesta no hi havia veïns: “No em van escridassar els veïns, sinó gent lligada a okupes i a ‘Ciutat morta’”. La plataforma veïnal Som Paral·lel ha defensat la protesta i ha assegurat que el llançament d’objectes va ser un fet aïllat i provocat pels cossos de seguretat de l’alcalde.