Albert Rivera ha visitat els comerços afectats pels aldarulls que es van produir la setmana passada arran de la sentència del procés. El president de Ciutadans, acompanyat de la líder del partit a Catalunya, Lorena Roldán, ha assegurat que els botiguers i restauradors dels entorns de la plaça d’Urquinaona, una de les zones més afectades pels incidents del passat divendres, han tingut pèrdues econòmiques de fins a tres milions d’euros, i que molts d’aquests comerciants han hagut de demanar crèdits per finançar la reparació de les destrosses. Per això, Rivera ha demanat a l’Ajuntament i la Generalitat que els responsables dels aldarulls paguin els desperfectes ocasionats.

Indignació de la premsa

Rivera ha arribat a la visita una hora més tard del que estava previst, un retard que ha provocat la indignació de bona part de la premsa. Alguns mitjans han proposat fer un boicot per protestar contra la manca de puntualitat dels representants del partit taronja. Finalment, però, els periodistes de les televisions espanyoles s’han negat a deixar les càmeres a terra i l’acte de Rivera ha transcorregut amb total normalitat.

Rivera demana l’aplicació del 155

En relació amb el viatge de Pedro Sánchez a Barcelona, Rivera ha reclamat al president del Govern en funcions que apliqui l’article 155. Una demanda que no és nova, ja que el líder del partit taronja ja ho va sol·licitar en la concentració convocada dissabte passat a la plaça de Sant Jaume sota el lema “Ja n’hi ha prou! Justícia i convivència”.