El socialista Albert Batlle és el nou regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Va ser director general de Mossos d’Esquadra i ha estat nomenat tinent d’alcalde de la nova regidoria de Seguretat del nou govern de l’Ajuntament. Batlle té 20 anys d’experiència com a regidor municipal i ara encara amb il·lusió aquest nou càrrec al districte on també viu.

Més pressupost per Sarrià – Sant Gervasi

El seu primer objectiu és aconseguir el màxim pressupost possible per un dels districtes amb menys inversió de la ciutat: “Sarrià – Sant Gervasi necessita un pressupost molt superior del que ha tingut històricament”. Explica que es tracta d’un districte complex, amb moltes especificitats, com els barris de muntanya “que tenen necessitats molt importants i necessiten més inversió”.

La biblioteca de Sarrià, prioritària

Tot i que Albert Batlle no posa data, assegura que té la màxima voluntat perquè la biblioteca de Sarrià es comenci a construir en aquest mandat. Es tracta d’un equipament que es reivindica des de fa 20 anys i que havia de començar a construir-se el mes de gener. El que sí que té data d’inici són les obres del Mercat Cultural de Vallvidrera, que Batlle assegura que començaran a finals d’any.

La superilla de la Bonanova

La millora de la mobilitat i la pacificació seguirà sent primordial en aquest nou mandat. El plat fort serà la superilla de Sant Gervasi – la Bonanova, amb el carrer de Sant Gervasi de Cassoles com a eix principal. “Aquest és un dels projectes que hem de fer, sobretot pel caràcter quasi emblemàtic que tindria, pot ser un model d’altres zones del districte”, explica el regidor.

Altres projectes pendents

Altres assignatures pendents són la reurbanització de la part de dalt del carrer de Balmes, trobar un espai per a les entitats culturals de Sarrià i les obres de millora del Mercat de Galvany, que els paradistes diuen que està molt deteriorat. Pel que fa als barris de muntanya creu que s’ha de solucionar el pla d’ordenació de les Planes, que afecta 100 famílies des de fa 40 anys, així com també posar fil a l’agulla als problemes de mobilitat dels entorns del Parc d’Atraccions del Tibidabo.