Albano-Dante Fachin serà el candidat de Front Republicà a les eleccions generals 2019. Així ho ha anunciat la coalició, formada per Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya. La candidatura ha aconseguit 18.000 avals, molts més dels necessaris per presentar-se a les eleccions del 28-A a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Calendari de les eleccions generals 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/calendari-eleccions-generals-2019-data/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El candidat de Front Republicà ha assegurat que la candidatura neix pel mandat del referèndum de l’1-O. El partit es presenta a les eleccions per “no cedir al xantatge i a l’amenaça permanent” de l’estat espanyol, així com de les institucions que tenen a la presó i a l’exili als consellers del govern Puigdemont.

En aquest sentit, Albano-Dante Fachin fa una crida a la “desobediència civil” per fer efectiu el resultat de l’1-O.

Llista de Front Republicà a les generals per Barcelona

  1. Albano-Dante Fachin
  2. Mabel Rodríguez, secretària de Pirates de Catalunya
  3. Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure
  4. Mireia Caldés, portaveu nacional de Poble Lliure
  5. Roger Español, l’home que va perdre la visió d’un ull per les càrregues policials a l’escola Ramon Llull el dia del referèndum de l’1 d’octubre.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions Generals 2019 | Què has de saber per votar?” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-generals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Cap pacte amb el PSOE de Pedro Sánchez

Sobre possibles pactes postelectorals, Fachin ha deixat clar que en cap cas negociaran amb el PSOE per fer president Pedro Sánchez, ja que “és el govern del 155, del bloqueig d’Open Arms i de la pujada de Vox”.

“No farem president qui no reconegui de manera clara l’autodeterminació del poble de Catalunya“.

Albano-Dante Fachín, de Front Republicà