El grup Demòcrata acusa el govern de fracassar

“Estem veient el gran fracàs de la política que està duent a terme l’actual govern municipal”, ha assegurat la portaveu adjunta del grup Demòcrata, Sònia Recasens, en una entrevista a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm. “Van dir que posarien sancions de fins a 600.000 euros i inspectors per fer una recerca d’apartaments turístics il·legals, però tot això s’està demostrant que no ha servit per a res“, ha dit.

La portaveu demòcrata s’ha demanat “com és que l’Ajuntament, amb totes les eines que té. no havia descobert aquest tipus de trames?“. Recasens, a més, ha qüestionat l’autoritat del govern municipal davant d’Airbnb: “quan tu comences a menysprear les normes, després com pretens fer complir les lleis als altres?“.

Escolteu-ho aquí:

“Barcelona és territori impune”

El president del Col·legis i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària (API), Joan Ollé, ha criticat el fet que, segons ell, “Barcelona és territori impune”. En una entrevista a ‘La tarda de Barcelona, de betevé 91.0 fm, Ollé ha qualificat a Timur Alarcón d'”estafador”, del qual ha assegurat que “sap el nivell d’impunitat que hi ha a la ciutat i el temps que tarda un procediment civil en un cas com aquest”.

Ollé també ha dit que “les immobiliàries també en són víctimes, han caigut en la trampa d’aconsellar als propietaris un llogater com aquest”, però, alhora, ha recordat que “qui accepta finalment l’inquilí és el propietari i no l’agent immobiliari”.

Escolteu-ho aquí: