La visita d’aquest dimarts havia de servir perquè Ada Colau i Josep Rull coneguessin l’estat actual de les obres de l’estació de la Sagrera. En conèixer que l’acte es cancel·lava, fonts municipals han explicat a BTV que l’Ajuntament està “molest” amb la decisió.

Adif, per la seva banda, ha explicat que la trobada serà a la propera reunió del Consell d’Administració de Barcelona – Sagrera Alta Velocitat, que tindrà lloc dimarts, 7 de juny. Fonts municipals expliquen que han estat l’Ajuntament i la Generalitat els que han forçat aquesta reunió. La societat Barcelona – Sagrera Alta Velocitat té l’objectiu de coordinar les obres de l’estació de la Sagrera i està composta per membres de les tres administracions implicades en la infraestructura: el Ministeri de Foment, l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La del dia 7 de juny serà la primera reunió del Consell d’Administració, que tindrà Colau i Rull com a representants de les dues administracions.