futbol nens

L’Ajuntament de Barcelona ha emès un comunicat en el qual defensa l’Oficina de Gestió als Clubs, en resposta a l’enquesta que va fer l’UFEC (Federacions Esportives de Catalunya) amb uns resultats que suspenen la promoció esportiva de l’Ajuntament a través d’aquesta entitat. L’UFEC gestionava aquesta oficina, però l’Ajuntament va decidir que “la forma més eficient i transparent” de gestionar-la era a través d’un concurs públic que no ha guanyat. L’Ajuntament diu que “no comparteix els resultats d’una enquesta que, segons els nostres tècnics, és del tot tendenciosa“. Afegeix que “s’amaga una clara intencionalitat partidista i partidària”. El comunicat assenyala el president de l’UFEC, Gerard Esteva, a qui consideren que “no representa el gruix dels clubs esportius, sinó a ell mateix i els seus interessos”.

“No es van poder justificar les despeses”

Segons l’escrit, un dels motius pels quals l’Ajuntament va decidir retirar-li la concessió és perquè els números no quadraven. “Hi ha dèficits importants en la gestió anterior”. Segueix explicant que “dels 150.000 euros que es van concedir a dit el mandat passat, gairebé 80.000 es van haver de retornar perquè no es van poder justificar les despeses”.

Demana als clubs que es “desmarquin d’una campanya de desprestigi”

Per acabar, la nota demana als clubs que “facin un pas endavant per desmarcar-se d’aquesta campanya de desprestigi que fa mal, principalment, al teixit esportiu de la ciutat i el país”.