Janet Sanz ha explicat que s’estan fent “tots els esforços” des de la Taula contra els Desnonaments, formada pel consistori i les associacions, per actuar amb antelació en cada cas i evitar “haver-los d’anar a aturar a la porta, perquè genera més patiment a la família”.

La regidora ha explicat que, moltes vegades, els casos arriben tard a l’Ajuntament perquè les famílies no saben a qui recórrer i acaben anant als serveis municipals amb poc marge de maniobra. Janet Sanz confia que a mitjà termini es comencin a apreciar tant els efectes de les noves polítiques d’habitatge municipal, com són els canvis en la normativa perquè una persona pugui acollir-se a un habitatge d’emergència social, com també del marge que dóna la ILP de l’habitatge, aprovada a principis de l’estiu.

Lluitant Nou Barris destaca la bona entesa amb l’Ajuntament

El portaveu de la plataforma Lluitant Nou Barris, Filiberto Bravo, ha destacat a Barcelona FM la bona entesa que hi ha entre les entitats i el consistori per tractar les qüestions sobre l’habitatge i els desnonaments. Tanmateix, la nova plataforma reclama solucions urgents a la manca d’habitatge i al problema dels desnonaments, especialment a Ciutat Meridiana.