contenidors badal

La concentració de contenidors al carrer de Portbou, al barri de Sants-Badal, que molestava pel soroll que provocaven ja té remei. Després de les queixes veïnals, operaris de la neteja han mogut els contenidors de la discòrdia aquest dimecres fins a una altra ubicació. Amb la nova contracta de neteja, s’havien redistribuït els contenidors del rebuig, l’orgànica i la resta de fraccions fins a acumular-ne 18 en un radi de tan sols 25 metres.

contenidors badal

La nova ubicació, a la part més baixa de Portbou

La nova ubicació triada és a la part més baixa del mateix carrer de Portbou, on les voreres són més amples. En aquesta via, en tan sols 240 metres s’hi acumulen una vintena de contenidors. Montse Ballester era una de les veïnes afectades per les molèsties que havien demanat canvis a l’Ajuntament: davant de casa seva hi havia els sis contenidors que ara s’han mogut, sumats a sis més a la cantonada oposada i sis més uns pocs metres més enllà al carrer de Roger. “Casa meva està envoltada de 18 contenidors”, va explicar Ballester al programa ‘bàsics’.

Ara celebra que hagin mogut l’illa de contenidors més propera a casa seva a la localització que havien suggerit els veïns, després d’haver fet un escrit al consistori.