Asens ha condemnat l’incendi i ha assegurat que “a la ciutat no hi caben aquest tipus d’atacs”. A més a més, també ha explicat que el consistori presentarà denúncia als Mossos d’Esquadra quan tinguin els informes necessaris per facilitar tota la informació possible.

La CUP ha estat especialment activa per xarxes socials. La regidora de Barcelona Maria Rovira ha assenyalat per Twitter que cal una investigació real per identificar els autors de l’incendi a l’Ateneu Popular de Sarrià. Rovira ha assegurat en un tuit que es tracta de feixistes. A l’interior de l’edifici calcinat hi han aparegut esvàstiques, creus cèltiques i lemes contraris als CDR. L’assemblea local de la CUP al districte, puntualment, ha utilitzat l’edifici per reunir-s’hi.

També s’ha pronunciat el grup del PDeCAT de Sarrià – Sant Gervasi, que ha demanat una investigació ràpida per esclarir les causes de l’incident i amb la “màxima celeritat en la identificació dels responsables”.

Per la seva banda, Ciutadans Sarrià-Sant Gervasi ha condemnat “qualsevol acte vandàlic” i espera que s’esclareixin les causes de l’incendi.