GERARDO PISARELLO, Barcelona en Comú: "I a l'enyorat senyor Lluis Sierra, periodista de professionalitat admirable i molt estimat en aquest consistori." XAVIER TRIAS, CiU: "Una persona que ens sembla impossible no trobar-la pels passadissos de l'Ajuntament a les festes majors. persona que ens ha narrat amb humilitat i humanitat aquesta Barcelona que ell tan estimava." PACO SIERRA, C's: "De manera mas especial a alguien que era nuestro compañero. No solo por coincidir en el apellido y de ahí mas afinidad sino que era un compañero más y no tuve la suerte de poder tratar más en profundidad por una cruel enfermedad." ALFRED BOSCH, ERC: "Estimat i enyorat Lluís Sierra a qui els companys d'ofici qualificaven com el periodista que més sabia de Barcelona, certament." JAUME COLLBONI, PSC: "Ha deixat un buit irreparable a qui el coneixiem. Un gran professional, si em permeten l'expressió, un bon tio, un gran tio." ALBERTO FERNÁNDEZ DIAZ, PP: "Era molt freqüent i ho trobarem a faltar avui mateix quan ens creuavem amb ell als passadissos d'aquest edifici amb la llibreta i el bolígraf a la ma, sempre perfilant la notícia i sempre amb temps per parlar de Gràcia, la seva família i del partit de futbol del seu fill."

Quan el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha parlat de Sierra i l’ha qualificat de professional “admirable i enyorat”, s’han pogut escoltar nombrosos aplaudiments a la sala.

Xavier Trias, president del Grup Municipal de CiU, també ha volgut recordar Sierra per l’amor que professava envers el periodisme, “ens sembla impossible ja no trobar-la pels passadissos de l’Ajuntament i a les festes majors”, ha dit.

Paco Sierra, de Ciutadans, ha volgut fer una menció especial al periodista “amb qui compartia cognom” i  a qui “una cruel malaltia” no el va permetre conèixer millor.

Alberto Fernández Díaz (PP) ha pronunciat unes emotives paraules i ha recordat quan els dies de plenari es creuava amb Sierra pels passadissos de l’Ajuntament “ell sempre portava una llibreta i un boli” i “parlàvem de Gràcia, la família i partit de futbol del seu fill.”

Alfred Bosch (ERC) ha citat els comentaris que els companys de professió del periodista de ‘La Vanguardia’ van tenir per Sierra el dia de la seva mort. Aquell dia les xarxes socials es van omplir de missatges que el qualificaven com “el periodista que més sabia de la ciutat i de l’Ajuntament.”

Jaume Collboni ha parlat com a president del Grup Municipal del PSC i ha demanat “permís” per referir-se a Sierra com a “un bon tio, un gran tio.”

Finalment, amb el suport de tots els grups i l’abstenció de la CUP, s’ha aprovat concedir a títol pòstum la Medalla d’Honor de la Ciutat al periodista Lluís Sierra, que treballava a ‘La Vanguardia’ des de 1986. Abans ja havia exercit de periodista en diaris com l”Avui’, ‘El Correo Catalán’ o ‘El Noticiero Universal’.