ada colau després de declarar

Ada Colau s’ha mostrat sorpresa que l’Audiència de Barcelona hagi decidit ordenar al jutjat que reobri el cas del Bloc Llavors i que admeti la querella, arran del recurs interposat per Vauras Investments. L’alcaldessa assegura que l’Ajuntament seguirà col·laborant amb la justícia per demostrar que no s’ha produït cap delicte i que s’ha aplicat la llei “escrupolosament”.

El consistori es mostra convençut que la causa s’acabarà arxivant com les 10 anteriors, de la mateixa manera que ha passat “quan han tocat els interessos dels lobbies”.

Colau considera que és molt greu que es qüestioni que les administracions puguin aplicar la llei vigent per defensar el dret a l’habitatge dels ciutadans: “Sembla el món al revés, se’ns investiga per fer complir la llei a petició de qui se la salta”. També assegura que seguiran defensant més que mai els interessos de la ciutadania “per sobre dels interessos dels qui només volen obtenir el màxim rendiment econòmic” especulant amb béns de primera necessitat com és l’habitatge.