Tot i que ni Colau ni Iglesias no han fet cap valoració de la reunió, Barcelona en Comú ha emès un comunicat en el qual s’explica que han parlat sobre “el moment històric que s’està vivint” i el paper de les ciutats com a “motor de canvi i transformació”.

Iglesias ja havia visitat Ada Colau durant la campanya electoral per donar suport a la seva candidatura. El líder de Podem venia, a més, de fer un míting a Badalona, on també es va reunir amb l’alcaldessa de Guanyem Badalona, Dolors Sabater.

CiU demana que s’aclareixi el motiu i el contingut de la trobada

El grup municipal de CiU ha advertit que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau podria “haver utilitzat de manera partidista el seu càrrec i la seu institucional de l’ajuntament” si s’ha reunit amb el líder de Podem, Pablo Iglesias, per tractar els objectius de totes dues formacions en les properes eleccions.

El portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament, Joaquim Forn, ha reclamat al govern municipal que aclareixi el motiu i el contingut de la “trobada de treball” i “quins temes d’interès per a la ciutat s’han tractat en l’ordre del dia”. També ha preguntat per què aquesta reunió no ha estat anunciada a l’agenda premsa de l’alcaldessa i també per què l’explicació als mitjans de comunicació sobre la reunió l’ha fet pública Barcelona en Comú.