I coincidint amb el Dia dels Nens, el Consell de la Joventut de Barcelona ha entrevistat a BTV l'alcaldessa Ada Colau. Entre altres temes, Colau ha hagut de respondre sobre les polítiques que l'Ajuntament té previstes en temes com l'atur juvenil, la precarietat laboral a la qual s'enfronten els joves de la ciutat o les dificultats, per exemple, que tenen a l'hora d'aconseguir un pis i poder emancipar-se. ADA COLAU, alcaldessa de Barcelona: "De forma incomprensible, tenim capacitat econòmica a l'Ajuntament de Barcelona, els ajuts al lloguer que es donaven , s'havia de trenir un mínim d'ingressos garantit i això excloia a la gent més vulnerable i que més necessitava els ajuts al lloguer, això ara ho hem obert, hem ampliat molt els criteris i això beneficia diferents colectius, entre ells poden ser les persones joves." En l'entrevista els representants de diferents entitats juvenils també han volgut saber el posicionament de l'alcaldessa i el seu equip de govern sobre altres problemes que els toquen de ben a prop. Així Colau ha reconegut la falta de pressupost del consistori per aconseguir unes tarifes realment reduïdes per als joves en el transport públic de Barcelona. L'alcaldessa també ha avançat que s'està elaborant un nou pla d'equipaments juvenils.

Una de les primeres qüestions que han plantejat els joves ha estat la dificultat per aconseguir un pis i poder emancipar-se. Colau ha defensat que s’han ampliat els criteris per accedir als ajuts per al lloguer i que s’estudiarà reservar una part dels habitatges públics de nova construcció per a joves.

El Consell de la Joventut de Barcelona ha organitzat una edició especial de ‘L’entrevista a l’alcaldessa’ coincidint amb la programació especial protagonitzada per nens i nenes del ‘Versió BTV’ escoles.