L’obertura de les platges durant la nit de la revetlla de Sant Joan 2021 perilla. Tot i que fa uns dies l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que les platges estarien obertes, ara Protecció Civil ha fet arribat un document de pautes als ajuntaments en què ho desaconsella per evitar-hi aglomeracions.

Davant d’això, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, vol esperar a la reunió d’aquest dimecres dels municipis de l’àrea metropolitana que tenen platja. “Volem coordinar-nos al màxim possible”, ha assegurat.

També vol parlar amb la Generalitat i el Procicat abans de prendre una decisió i comunicar-la a la ciutadania. “En breu direm com serà la gestió de les platges per la revetlla”, assegura.

“Algun tipus de celebració s’hi podrà fer”

L’alcaldessa recorda que l’estat d’alarma ja no està vigent i “estem sortint de la pandèmia”. Per tant, considera que es pot “començar a recuperar l’activitat social respectant la normativa sanitària”. “Algun tipus de celebració s’hi podrà fer”, ha assegurat. Inicialment el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, va dir que la revetlla es podria tornar a celebrar a les platges, després de la prohibició del 2020. A més, va avançar que el consistori estava preparant un dispositiu de seguretat similar al d’altres anys.