L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat que l’oci nocturn pugui reobrir en interiors i amb amplis horaris aquesta nit de dijous a divendres. Un cop sabut que el Tribunal Superior de Justícia ha avalat l’ús el passaport de la covid per a la represa del sector, Colau ha expressat que des de l’Ajuntament “ens sembla una molt bona notícia”.

És una necessitat social, compleix una funció social i, per tant, és una molt bona notícia que per fi pugui reobrir l’oci nocturn tal com havíem demanat des de la ciutat les darreres setmanes
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

Per Colau, ara que “les dades sanitàries han millorat molt”, que el percentatge de població vacunada ha superat el 70 % i que s’han eliminat restriccions com la prohibició de mantenir reunions socials de 10 persones, era necessari fer aquest pas.

Un cop que ja no hi ha límits horaris ni restriccions, és evident que les persones, després d’aquest any i mig llarg de pandèmia, necessiten recuperar la sociabilitat
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

Colau també celebra que un sector tant castigat com aquest per la pandèmia pugui reprendre l’activitat i destaca la necessitat de tenir una oferta d’oci nocturn “distribuïda i variada”.