El candidat de Vox a les eleccions catalanes del 14-F, Ignacio Garriga, juntament amb el president del partit, Santiago Abascal, han organitzat l’acte de campanya d’aquest dilluns a la rambla del Carmel. Ambdós han arribat 20 minuts abans de l’inici de l’acte, que ha començat a les 13 h, per passejar-se per la carpa electoral i conversar i fotografiar-se amb els simpatitzants.

Abascal ha dedicat part del seu discurs a criticar que el PSC hagi enviat a Salvador Illa a liderar Catalunya, a qui acusa de ser “el pitjor ministre de Sanitat de la història d’Espanya”. El líder de Vox ha atribuït al candidat socialista l’empitjorament de les dades covid, i ha afirmat que la seva gestió de la pandèmia “ha estat desastrosa”.

El líder de Vox també ha parlat del debat de TVE: ha assegurat que Ignacio Garriga va ser l’únic que va parlar de temes “de vital importància” com són, segons ell, la immigració i la seguretat als carrers.

Cassolada de rebuig

Com ja va passar el cap de setmana en els actes de Vox a Girona i Lleida, la comitiva del partit d’extrema dreta s’ha trobat un altre cop amb el rebuig veïnal. Aquesta vegada, una cassolada al carrer i als balcons. Un cordó policial ha separat en tot moment els simpatitzants del partit dels manifestants antifeixistes. Tret d’alguns insults a l’aire, no s’ha produït enfrontaments.