La cantant Scorpio és del Poblenou i s’ha fet molt coneguda després de participar en el concurs televisiu ‘Eufòria’. Ara arriba la seva primera prova de foc: “Antares“, un àlbum amb 11 temes escrits per ella mateixa, produït per Pep Saula i Jan Aygua i publicat per Delirics, un segell de música urbana que també produeix grups com P.A.W.N. Gang, Las Bajas Pasiones o Kovitch.

Fama, amor i diversió

Una de les cartes de presentació d’aquest disc és ‘Nenes presumides‘. Segons ha explicat al ‘Plaça Tísner‘, aquesta cançó resumeix els tres grans temes de l’àlbum: la fama, l’amor i la diversió. Scorpio ha explicat que aquest últim any ha estat “com una muntanya russa” per la popularitat que et dona participar en un programa d’èxit de televisió.

I va ser durant la gravació del programa quan va escriure un altre dels temes del disc. Es tracta de ‘Sayonara‘, en què defensa viure el moment, sense l’ansietat de no saber si seria la següent expulsada. Assegura que va ser una experiència molt positiva però que tenien més crítiques de les desitjables: “No entenien que érem nens que volíem divertir-nos“. I assegura que rebien “massa crueltat de l’exterior“.

L’experiència d’actuar al Palau Sant Jordi

Tot i això, participar a ‘Eufòria’ li va permetre viure experiències tan intenses com actuar dues vegades davant d’un Palau Sant Jordi ple: “Em vaig sentir molt empoderada i em va donar molta seguretat i molta força”. Va ser uns dies més tard, quan hi va tornar com a espectadora en un concert de Rosalía, que va ser conscient del que volia dir haver actuat en aquell recinte. I confessa: “Em vaig posar a plorar“.

Qui vulgui veure Scorpio en directe tindrà una oportunitat per fer-ho en el festival Strenes Urbanes, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Serà aquest dissabte, 13 de maig, a les 15 hores. Abans, podeu fer-ne un tast amb aquest tema interpretat en directe al plató del ‘Plaça Tísner’. Es tracta de ‘Naufraga‘, que explica com es va veure afectada la seva situació sentimental per la fama sobtada.

Scorpio, en directe, al ‘Plaça Tísner’

El “mosaic” de Scorpio

Un referent: Beyoncé, quan tenia 12 anys cantava i ballava a la seva petita habitació com si fos l’artista americana.

Un estat d’ànim: ‘Eufòria’, aquest és el títol del programa televisiu que li ha canviat la vida.

Un signe del zodíac: escorpí, és el signe que comparteix amb el seu pare i del qual surt el nom artístic amb què s’ha donat a conèixer, Scorpio.

Un musical: ‘Cruz de navajas’ ha format part del repartiment d’aquest musical sobre la història de Mecano.

Un escenari: el Palau Sant Jordi, tot i la seva curta carrera musical ja n’ha omplert dos.

Una plaça: de la Rodona, és la plaça del barri del Poblenou que l’ha vist créixer.

L’entrevista sencera, al ‘Plaça Tísner’