En aquest programa, el ‘Plaça Tísner’ ha posat sobre la taula la pregunta de saber on es cou la cultura alternativa barcelonina. Una qüestió que han debatut Mery Cuesta Reigada, crítica cultural; Orland Verdú, fundador de la sala Oracles; Jordi Urpí Tallada, un dels responsables de Diobar, i Laura González Palacios, directora de Chiquita Room.

I a l’entrevista, l’escriptor Santiago Lorenzo Jiménez ens parla del seu últim llibre, ‘Tostonazo’, després d’haver triomfat amb l’humor irònic i un punt tendre a ‘Los asquerosos’. En el reportatge, us mostrem la feina de l’estudi BD Disseny, que celebra 50 anys.

Amb la Núria Dias Marquilles repassem l’agenda cultural del cap de setmana. El Manel Carrasco Buxeda aprofita l’estrena de la pel·lícula espanyola ‘Cerdita’ per parlar de com el cinema ha retratat la xacra del “bullying” escolar.

I amb la Bea Rodríguez Pérez connectem amb un dels actes de la Biennal de Pensament que, en aquesta 3a edició, torna a omplir els carrers per convidar al diàleg i a la reflexió compartida. I amb la Laura Suñol Iniesta entrem a l’Aquitània Teatre per conèixer l’obra ‘El poliamor és així (de complicat)’.