A la taula de debat del ‘Plaça Tísner’ intentem situar en quin moment es troba la figura del periodista i, sobretot, del crític cultural, que ha viscut una veritable revolució amb la irrupció de les xarxes socials i de plataformes com YouTube o els pòdcasts. I, a més, Monica Rikic Fusté ens parla de les relacions fèrtils entre les noves tecnologies i les arts.

L’entrevista és a l’única girafulls professional de Barcelona, la Mireia Capdevila Candell. La seva feina és assistir als intèrprets que ho necessiten passant les pàgines de la partitura durant un concert. Capdevila és, a més, historiadora especialitzada en la Guerra Civil i la postguerra.

D’altra banda, Aïda Camprubí Hinojosa ens presenta el moviment Diversorium, que mescla les arts amb l’activisme de col·lectius que tenen diferents graus de diversitat. Amb la periodista Bea Rodríguez Pérez connectem des del Maremagnum, que enguany s’ha incorporat al festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona. Una iniciativa que permet visitar un centenar d’edificis de la ciutat. I amb la Laura Suñol Iniesta entrem a la Fundació Joan Miró per conèixer l’exposició de Paul Klee, un dels artistes més rellevants en el món de l’abstracció. “Paul Klee i els secrets de la natura” proposa un viatge cap a la fascinació del pintor en l’observació de la natura i pels fenòmens naturals.