betevé obre una nova franja diària en directe dedicada a la cultura. Serà de dilluns a divendres, de 17 a 19 h, amb la incorporació de dos formats: ‘Plaça Tísner‘, de dilluns a dijous, i ‘Habitació 910‘, els divendres. D’aquesta manera, betevé reforça l’oferta en directe gairebé ininterrompuda des del migdia fins a la nit.  A continuació t’expliquem què hi trobaràs:

‘Plaça Tísner’, de dilluns a dijous, de 17 a 19 h 

Estrena, 28 de setembre

Plaça Tísner’ és el punt de trobada cultural a betevé. Un punt de trobada en què els professionals de la cultura i les arts expliquen tot el que s’esdevé en el seu món. Amb entrevistes, actuacions musicals, tertúlies, col·laboracions i connexions en directe per saber l’última hora cultural de Barcelona. 

Un espai dirigit per la Gabriela Grífol i presentat per la Laura Sangrà, que compta amb un equip de periodistes especialitzats en diferents àmbits culturals que ens acompanyaran en aquesta trobada diària. 

La Marta Ballesta, l’Antonio Baños, la Laura Sunyol, l’Àlex Jassé, l’Aïda Camprubí, el Manel Carrasco, la Núria Dias, el Josep Paris, l’Ester Castarnado i la Bea Rodríguez portaran a la plaça, tant a plató com a qualsevol punt de la ciutat en directe, el més destacat de l’actualitat cultural de Barcelona. 

Plaça Tísner’ també comptarà amb un grup de col·laboradors extens i divers, integrat, entre d’altres, per Rubén Antón, Miquel del Pozo, Mery Cuesta, Nando Cruz, Marta Carnicero, Nil Martín, Anna Veciana, Susana Pérez i Aïda Camprubí amb la música en directe al plató de ‘Territori Groupie’. 

Per a l’estrena de ‘Plaça Tísner’, dimecres, 28 de setembre, ens trobarem amb la cantant Queralt Lahoz. Els propers dies ens trobarem a la plaça amb altres convidats, com Fermín Muguruza, Jaume Balagueró i David Selvas. 

Quan i on puc seguir ‘Plaça Tísner’?
En directe, a la televisió, el web i l’aplicació, de dilluns a dijous, de 17 a 19 h.
En qualsevol altre moment, al web i a l’aplicació.

Habitació 910′, divendres, de 17 a 19 h 

Estrena, 30 de setembre

A partir de divendres, Jordi Chicletol i Alvie mouen l”Habitació 910‘ a la tarda dels divendres. De 17 a 19 h, ens oferiran una radiografia en directe de l’apassionant univers del pop i les tendències. 

La millor manera d’encetar el cap de setmana, amb el repàs de l’agenda de Barcelona, les novetats del món del pop però també amb les grans joies de les últimes quatre dècades. Jordi Chicletol i Alvie fan la combinació perfecta d’entrevistes, música, cinema, moda, actualitat i safareig pop. 

Pel dia de l’estrena, Jordi Chicletol i Alvie parlen sobre la jornada WomenZ Fest amb Berta Segura, Francesca Tur i @Afropoderossa. També entrevisten el representant a Espanya de Groover, i a l’artista @lacoyamusic.

Quan i on puc seguir ‘Habitació 910’?
En directe, a la televisió, el web i l’aplicació, divendres, de 17 a 19 h.
En qualsevol altre moment, al web i a l’aplicació.