L’esdeveniment CODE±NOWNESS respon al potencial actual de les tecnologies de vídeo livestream per a la innovació i la creació cultural. Impulsat per LIVEMEDIA a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació i Centre d’Art. Els dos components principals de l’esdeveniment són:

Una sèrie de TAULES DE DEBAT amb la col.laboració de MOBILE WEEK BARCELONA, UPF i Editorial GEDISA. Repensem la nostra contemporaneïtat des de la nova logística de la imatge amb l’estratègia cinemàtica i les tecnologies mòbils, junt amb els corrents de pensament social, filosòfic i dels mitjans de comunicació. Enguany hem comptat amb Juan Evaristo Valls Boix i Joan Ferrés i Prats per adreçar EL GEST CULTURAL ONLINE A L’ERA DE LES PANTALLES CONNECTADES: UNA EMOCIÓ SINCRONITZADA?

La instal.lació plató WORKFLOW LIVESTREAM que presenta els projectes desenvolupats a Fabra i Coats a l’Estudi CINEMÀTIQUES DE LA WEB amb performances, demostracions, websèries, preses cinemàtiques i instal·lacions. Una exposició oberta al diàleg en què un conjunt d’interfícies audiovisuals es materialitzen en viu en l’entorn connectat. Amb els treballs CINEMATIC STILL LIFES (la taula del menjador), de Matilde Obradors amb Candela Antón; TEMPOREALITIES, d’Emma Mussoll amb Mireia Pérez Sabadell i Marc Rueda; MORE THAN WORDS: LIVE, de Rebecca Anne Peters i Óscar González; QUERELLA CATÒDIC PLASMÀTICA (en 360º), de Carlos Dorta amb l’Escola de Cinema Bande à Part i NPX – NARRATIVES PERSONALS A LA XARXA, de Luis Antón Durá.