Tornen els “salseos” de la colla d’Oh My Goig’, la sèrie sobre sexualitat juvenil! Amb més personatges, drames i denúncia que mai ;-)
La Cris cada cop se sent més atreta per la Carla, però ella només fa cas als “follamics” de Tinder. En Dani s’ha convertit en un marxós que segueix els consells de l’Andrés amb les noies, però el seu “sensei” ja no va de festa: treballa sense descans repartint menjar per estalviar i poder marxar de casa del seu pare. Les estones que li sobren, queda amb la Carla… i amb la Mei. La Martina i la Gal·la estan triomfant: s’han convertit en les MG, les “influencers” LGTBI de moda a les xarxes. En Miki es discuteix amb el seu company de pis per una ximpleria. La Marta ja en té prou de mal rotllo amb en Lluc i decideix posar punt final a la seva relació tòxica…

El debat

Els guions d”Oh My Goig. La sèrie’ es fan en col·laboració amb el Comitè de Joves Expertes, un grup de joves de 19 a 22 anys provinents del món de l’activisme feminista i LGTBIQ+, que aporta les seves vivències i reflexions perquè les trames de la sèrie siguin representatives de les seves realitats. En aquest episodi, el Comitè de Joves debat sobre les temàtiques següents: la manca d’ús de mètodes d’anticoncepció entre el jovent; la maternitat juvenil; les masculinitats tòxiques i els comportaments de mascles; el consum de drogues i alcohol en oci nocturn; la importància de les “influencers” LGTBI i com esdevenen referents en positiu per al públic jove.