El Ratolí Pérez ha trobat un lloc on viure al barri de Sant Andreu. El cau es troba al desguàs de la façana d’un edifici situat al carrer Gran de Sant Andreu i que allotja la botiga de joguines Lovely Kids. Segons explica el gerent de l’establiment, Jose Luis Martínez, després de les vacances d’estiu van rebre la trucada d’un inquilí que volia aprofitar el desguàs i que es deia senyor Pérez.

La casa del Ratolí Pérez està guarnida amb tot detall. Des de fora es pot veure un cartell on diu “Mister Pérez”, té un fanalet, una tanca blava i, fins i tot, una estora. També es veu una escala que puja cap a dins del cau. Martínez explica que el van ajudar a adequar la casa amb algunes banderoles.

Una casa amb moltes visites

El flux d’infants i famílies per aquest tram del carrer Gran de Sant Andreu “és brutal”, diu el gerent de la botiga, que considera que el cau del Ratolí Pérez s’ha convertit en un punt de referència al barri. El lloc es troba a prop del Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu de Palomar i molts estudiants aprofiten per saludar el ratolí quan surten de l’escola. Els infants deixen caramels, joguines, missatges, dibuixos i trossos de formatge com a regals perquè es recordi d’ells quan els caigui alguna dent. El gerent de Lovely Kids està pensant a guardar i exposar a l’aparador de la botiga les cartes i dibuixos que els infants li deixen perquè no quedin en l’oblit.

El Ratolí Pérez, també a les Corts

Aquesta és la segona casa que es coneix del Ratolí Pérez a la ciutat. Fa uns mesos també disposava d’un cau al carrer del Taquígraf Garriga, a les Corts.