carrer de sants tallat transit

El dissabte 17 d’octubre es reprendrà la iniciativa Obrim carrers, per donar més espai als vianants a la calçada de vies principals. En aquest sentit, es tallaran al trànsit l’eix dels carrers de Sants i de la Creu Coberta, així com també el carrer Gran de Gràcia. Els talls (que es faran dissabte i diumenge, de 9 a 21 h), obligaran a modificar el recorregut de vuit línies de bus de TMB cada cap de setmana.

Afectacions a Sants

  • D20, V5 i 52: TMB ha informat que les tres línies esquivaran el tall, tot desviant-se per l’avinguda de Madrid.
  • H10: escurçarà el recorregut una parada; en comptes de tenir l’origen i final a la plaça de Sants, el tindrà a la plaça de Joan Peiró.

Afectacions a Gràcia

  • V17, 22 i 24: en comptes de circular en sentit muntanya per Gran de Gràcia, ho faran per la via Augusta i l’avinguda de la Riera de Cassoles.
  • 114: per evitar el pas per Gran de Gràcia, els busos no arribaran fins a la Gal·la Placídia, sinó que baixaran per Torrent de l’Olla fins a la Diagonal, giraran per Rosselló i pujaran pel passeig de Sant Joan fins a enllaçar amb el recorregut habitual.

Originàriament, l’Obrim carrers també havia de tallar altres artèries de la ciutat, com el carrer d’Aragó o la via Laietana. Finalment, però, l’Ajuntament es va fer enrere en el cas de la via Laietana.