Cap de setmana complicat per a Vueling. A la vaga que ha deixat des de divendres sense taxis l’aeroport s’hi han d’afegir una vintena de vols cancel·lats: vuit vols des de l’aeroport del Prat i 17 més amb destinació Barcelona. També hi ha més d’un centenar de vols que han tingut retards, alguns dels quals arriben a les sis hores. La companyia al·lega motius operacionals relacionats amb el mal temps com a causants del problema.

En concret els vols afectats són destinacions que havien de sortir aquest diumenge de Barcelona cap a Palma, Nàpols, Sevilla, València, Niça, Màlaga, Alger i Belgrad. Hi ha, a més, 17 cancel·lacions més amb destinació Barcelona (des de Palma, Nàpols, Dubrovnik o Beirut, entre d’altres). A tot plegat se li ha de sumar un centenar de retards. Recordem que només aquest diumenge, d’inici de vacances, Aena ha previst prop de 1.100 operacions a l’Aeroport de Barcelona-el Prat.

Més d’una setmana per tornar des de Belgrad

Dins dels 17 vols cancel·lats amb destinació a l’aeroport del Prat hi ha el que havia de sortir de Belgrad (Sèrbia) aquest diumenge al matí. Els usuaris es queixen de la desinformació i que la companyia els ha donat com a alternativa volar d’aquí a una setmana, el 4 d’agost (ja que aquest és un vol no diari), o retornar-los els diners si finalment no fan servir el vol.