L’inici de la segona fase de l’operació sortida de la Setmana Santa deixa imatges de prepandèmia tant a l’Aeroport de Barcelona-al Prat com a l’estació de Sants. És la primera Setmana Santa en dos anys sense cap tipus de restriccions de mobilitat i això es nota en els desplaçaments. A l’aeroport del Prat, aquest dijous és el segon dia amb més moviment. Hi ha 848 operacions previstes al llarg del dia. La xifra més alta, però, arribarà aquest divendres, amb 872 vols.

L’aeroport del Prat recupera un 82 % de l’oferta prepandèmia per Setmana Santa, amb 8.800 vols

En total, durant tota la Setmana Santa, l’aeroport de Barcelona-el Prat tindrà un total de 8.882 vols , una xifra que confirma la tendència a la recuperació després de la pandèmia. Representen un 82 % del total ofert el 2019.

Un 10 % més de places de trens de llarga distància

L’increment d’activitat també es nota a Sants Estació aquest dijous. De fet, durant aquests dies de la segona fase de l’operació sortida, Renfe ofereix 160.000 places dels serveis de trens d’AVE i llarga distància que circulen a Catalunya. Això representa un 10 % d’increment respecte a l’oferta habitual.

Temps per Setmana Santa 2022: la previsió a Barcelona

Les destinacions més demanades són les que enllacen Catalunya amb Andalusia, el País Valencià i Madrid. També hi ha un increment significatiu de la demanda dels trens regionals que arriben a la Costa Daurada i Costa Brava.