(ACN)  L’aerolínia Level ha anunciat aquest dijous que enllaçarà en un vol directe els aeroports del Prat amb els de Santiago de Xile i el JFK de Nova York a partir del 31 de març i el 27 de juliol del 2019, respectivament. A la capital xilena, començarà operant dos cops per setmana fins a augmentar a quatre a finals de juliol a partir del 219 euros, mentre que cap a la ciutat nord-americana oferirà tres vols per setmana amb tarifes que partiran dels 99 euros.

El conseller delegat de la companyia, Vincent Hodder, ha explicat que l’aerolínia posa en marxa la ruta cap a Xile perquè es una de les que no estava operativa des de l’aeroport del Prat i, per tant, una “bona oportunitat” per connectar amb l’Amèrica Llatina, i que s’ha apostat pel vol amb Nova York perquè és la ruta “més gran de totes” des de Barcelona.

No tanca la porta a noves rutes directes

A més, Hodder, també ha avançat que al juliol s’incrementarà de dos a tres les freqüències entre la capital catalana i San Francisco. D’aquesta manera, Level volarà directe a Boston, Nova York, San Francisco, Buenos Aires i Santiago de Xile. D’altra banda, Hodder no ha tancat la porta en un futur a estudiar altres rutes des de Barcelona cap a l’Àsia o l’Àfrica, en especial a Tòquio, tot i que ha admès que, de moment, no disposen de suficients aparells.