La marquesina de la futura parada de Sicília del tramvia ja és visible a la Diagonal, on continuen les obres per connectar-lo per aquesta avinguda. Aquest dimecres s’ha descobert la ubicació exacta de l’estació perquè s’hi està instal·lant l’estructura, situada entre els carrers de Nàpols i Sicília.

En una piulada a Twitter, la tinenta d’Urbanisme, Janet Sanz, ha penjat una fotografia de com s’ha col·locat part de la marquesina de la nova estació del tramvia, i ha recordat que els treballs “no s’aturen”.

Tres parades per a la primera fase d’obres

Actualment s’estan executant les obres de la primera fase, que inclouen allargar el tramvia per la Diagonal des de les Glòries fins al carrer de Girona amb tres parades (La Monumental, Sicília i Verdaguer) i hi haurà un intercanviador entre metro, bus i tramvia davant del Museu del Disseny (les Glòries). Per completar la connexió fins a Francesc Macià caldrà una segona fase per a la qual l’Ajuntament ja ha encarregat la redacció del projecte com a pas previ per adjudicar els treballs.  

Fa uns dies van arribar els primers carrils per fer les vies del tram a Barcelona. En aquell moment, els responsables de l’obra van assegurar que s’està complint el calendari previst i els treballs s’acabaran a principis del 2024.