Un camió de grans dimensions de l’empresa lituana Vlantana que circulava per Torre Baró ha quedat atrapat durant uns minuts i ha impedit el pas a altres vehicles. El conductor ha intentat circular pel carrer de Sant Feliu de Codines pensant que podria accedir-hi sense problemes, però en un dels girs no ha pogut continuar avançant i ha causat un embús. Finalment ha aconseguit fer marxa enrere i sortir airós de la zona.

L’escena ha sorprès els veïns, alguns dels quals gairebé podien tocar el camió des del balcó de casa, tal com es pot veure en les imatges. Alguns dels residents i fins i tot conductors de TMB han ajudat l’home a maniobrar per evitar que durant la marxa enrere colpegés habitatges, façanes, elements del mobiliari urbà o altres vehicles que hi havia estacionats. Minuts més tard, tal com mostra el vídeo publicat a Twitter per @miniautobusero, ha arribat la Guàrdia Urbana, que ha escortat i acompanyat el camió fins a la ronda de Dalt. Segons aquesta mateixa persona, la línia 83 de bus i el bus a demanda han quedat temporalment fora de servei a causa d’aquest incident.

@miniautobusero explica també que el conductor ha entrat a Torre Baró guiat pel navegador, i assegura que aquest dilluns un altre camió es va trobar en una situació semblant.

 

Foto: @miniautobusero