La presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona, Mercedes Vidal, va fer un tuit per condemnar les agressions a l’L5 del metro durant el darrer tram de vaga. “Vaig fer una valoració pública personalment amb les meves xarxes socials i ara mateix també ho estic fent”, assegura Vidal.

Els treballadors, però, exigien que més enllà de les xarxes socials ho fes també als mitjans de comunicació. Vidal ha condemnat l’agressió també a betevé. “No hi ha cap mena de dubte en aquesta qüestió, una agressió a persones que estan fent la seva feina i exercint els seus drets és una qüestió totalment inadmissible“, ha assegurat la presidenta de TMB. Ha afegit que l’empresa ofereix assistència jurídica als treballadors i que fins i tot es persona en cas de judicis.

D’altra banda, Vidal ha lamentat que continuï la situació de bloqueig durant la negociació del conveni col·lectiu i que, per tant, es mantinguin les convocatòries de vaga els dilluns. Considera que l’empresa ha presentat propostes de millora i, per tant, “no entén” la reacció dels treballadors.

En una entrevista a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, Vidal ha valorat el conflicte del Metro de Barcelona i també ha fet balanç de la gestió del govern municipal a l’equador del mandat. Escolta-ho aquí: