viatges prop barcelona gratis renfe setembre

Els usuaris del tren podran viatjar gratis en Rodalies a partir del setembre. És una de les mesures estrella del govern de Pedro Sánchez per lluitar contra l’augment de la inflació i disminuir la dependència energètica. Entrarà en vigor després de l’estiu i se’n podran beneficiar els viatgers que disposin d’un abonament multiviatge de Renfe, bonificat al 100 % per l’executiu espanyol fins al desembre. Et descobrim tots els llocs prop de Barcelona per viatjar gratis amb Renfe a partir del setembre.

Descobreix el litoral català amb bitllets gratis de Rodalies

A partir del setembre, anar a la platja et sortirà gratis si viatges amb Rodalies. Amb l’R2 sud, podràs descobrir des de les platges de Castelldefels o Sitges fins a la costa de Cunit o Segur de Calafell, mentre que l’R1 et portarà a Montgat, Ocata o Vilassar de Mar.

Si t’agrada més la costa gironina, amb l’R11 de Rodalies podràs prendre el sol a Llançà, Colera o Portbou.

mapa rodalies viatjar gratis renfe
Mapa de Rodalies

Desplaça’t a la muntanya o a l’interior de Catalunya de franc amb Rodalies

Si vols desconnectar a la muntanya o perdre’t a l’interior de Catalunya, també tens l’opció d’anar-hi de franc amb Renfe. Podràs descobrir Lleida amb l’R12 o passar el dia a Manresa amb la línia R4 de Rodalies. També tens l’opció de divertir-te a Port Aventura amb l’R17.

Recorda que per poder beneficiar-te de la mesura del Govern espanyol, hauràs de comprar un bitllet multiviatge de Renfe i anar a peu fins a l’estació. En cas d’agafar un altre transport públic com el metro, el bus o el tramvia per arribar-hi, necessitaràs un bitllet de l’ATM i, per tant, només te’n podràs beneficiar d’una rebaixa del 50 %.