Situació inusual la que es va viure aquest dilluns al carrer d’Arenys, al barri de la Teixonera. Un autobús de la Línia 19 va quedar aturat per una incidència a les portes que bloquejava el motor, a quarts de set de la tarda. En aquest tram, proper a la ronda de Dalt, només hi ha un carril i, és clar, quan es va espatllar es va formar un tap. Els conductors dels cotxes atrapats i alguns veïns, després d’esperar uns 20 minuts, van ajudar el conductor a moure el bus.

El van empènyer uns 25 metres, fins a arribar al final del carrer on hi ha, aquí sí, dos carrils. Això va permetre descongestionar el trànsit. Una grua va acabar retirant l’autobús. De seguida, la imatge del grup de persones empenyent el bus s’ha fet popular a la xarxa amb tot tipus de bromes.


— PEP 🎗 (@_joseplluis_) 26 de marzo de 2019

TMB explica que l’autobús avariat és antic, té 17 anys, i ja ha superat la seva vida útil. De fet, afegeixen, només en queden quatre de la seva sèrie, la 2917. Seran, diu l’empresa, dels propers en ser reemplaçats quan arribin nous vehicles.