Veïns i usuaris de l’estació de metro de les Roquetes (L3) acusen TMB de “deixadesa” per no arreglar les restes de les filtracions d’aigua que afecten el vestíbul pràcticament des que es va inaugurar, l’any 2008. Després de les queixes d’un usuari de les instal·lacions, l’empresa assegura que ja ha resolt la fuita i que el problema és la manca de recanvis idèntics a les planxes metàl·liques que s’han hagut d’anar retirant del sostre.

L’Associació de Veïns de les Roquetes lamenta aquesta resposta i, segons la presidenta, Amparo Iturriaga, el problema és que hi ha “deixadesa” perquè això passa “des que es va fer el metro“. Demana a TMB que “s’inventin una altra manera de fer l’estació” si no té recanvis.

En la mateixa línia, diversos usuaris denuncien l’estat de les instal·lacions i asseguren que la resta d’estacions de la xarxa de metro estan en millors condicions de manteniment.

“És l’estació de metro més fonda de Barcelona i s’haurien de millorar les infraestructures“, apunta un viatger. “Està molt malament si la compares amb la resta: té caigudes d’aigua, és un desastre i tot està brut. Molts veïns es queixen perquè no hi ha comparació”, afegeix un altre.

Assemblea veïnal

L’Associació de Veïns de les Roquetes té previst convocar una assemblea veïnal aquest mes per decidir quines mesures prenen per solucionar aquest i altres problemes de mobilitat del barri. 

TMB ha netejat a fons l’espai, però les restes de les filtracions d’aigua són encara molt visibles al vestíbul de l’estació de metro de les Roquetes, amb forats al sostre, parts de paret d’obra vista i elements metàl·lics rovellats.