Els veïns d’Horta-Guinardó han reclamat a l’Ajuntament tota la informació, amb números inclosos, sobre l’obra de cobriment de la ronda de Dalt, per tal de poder treballar plegats i intentar arribar a una entesa. En una entrevista al programa ‘BTV +’, Toni Mateo, president de l’Associació de Veïns de Montbau, ha tornat a defensar el projecte que s’havia consensuat amb el districte.

Aquest dimarts, el desacord entre les dues parts respecte a la proposta actual de cobriment parcial va portar els veïns a plantar el govern municipal en la reunió de la comissió de seguiment.

Segons Mateo, “el govern ha de reflexionar sobre el que demanen, que no és res extravagant”. En aquest sentit ha assenyalat que no demanen que es cobreixi ja la ronda de Dalt, sinó que volen tenir tots els detalls i totes les dades per saber quant costa cada tram i “asseure’ns a treballar junts per avançar en aquest projecte perquè algun dia sigui una realitat, sigui d’aquí a quatre anys o sigui d’aquí a 12”.

El consistori ha qualificat el projecte de cobertura total d'”inassumible”, però es compromet a destinar 15 milions d’euros a iniciar les obres de cobertura del màxim tram possible durant aquest mandat.