ANTONIO GUILLÉN, president de la Unió d'Entitats de La Marina "És l'aeroport el pol d'atracció més gran que té aquest metro i per tant s'ha fet l'obra que porta a l'aeroport en comptes de fer-la pels veïns del barri de la Marina i per tant nosaltres creiem que això és un greuge comparatiu molt important perquè deixa el barri una vegada més en el darrer lloc en les prioritats d'inversió de Barcelona".

La manifestació dels veïns de les Marines ha enfilat passeig de la Zona Franca amunt i un cop a la plaça d’Ildefons Cerdà ha tallat el trànsit de la Gran Via. La mobilització ha coincidit amb l’hora de tancament del Mobile World Congress, la qual cosa ha comportat retencions. La marxa ha continuat fins a arribar a les portes del recinte firal.

Amb aquesta acció, veïns i entitats reclamen un cop més l’arribada del metro als barris propers a la Zona Franca. Critiquen que s’hagi prioritzat l’arribada de l’L9 a l’aeroport i al recinte firal de Gran Via el 2016 i lamenten que el transport públic a les Marines es quedi “al darrer lloc en les prioritats d’inversió de Barcelona”. Per això, reclamen que l’any que ve s’obrin totes les estacions previstes en aquesta zona de la ciutat.