vagues Mobile World Congress 2022

El Mobile World Congress 2022 torna a Barcelona del 28 de febrer al 3 de març. Congressistes d’arreu del món es concentren a Fira de Barcelona per conèixer les últimes novetats en telefonia mòbil i els sindicats aprofiten el MWC 2022 per fer sentir les seves reivindicacions laborals. Et detallem totes les vagues durant el Mobile World Congress 2022 que hi ha convocades a Barcelona.

Vaga als FGC

El sindicat de maquinistes ferroviaris SEMAF ha organitzat una vaga als FGC de nou dies per denunciar la “inseguretat i el vandalisme” als trens i la infraestructura. Les aturades van començar el 22 de febrer i s’allargaran fins al 4 de març en quatre franges horàries: des de les 0 fins a les 4 h, entre les 5 i les 10 h, des de les 15 fins a les 20 h i entre les 23 i les 0 h. La Generalitat ha fixat uns serveis mínims del 85 % durant el Mobile World Congress 2022.

Vaga d’autobusos a Barcelona: DESCONVOCADA

UGT també havia convocat una vaga d’autobusos a Barcelona coincidint amb el Mobile World Congress 2022, però finalment l’han acabat desconvocant. Reclamaven el retorn de 25 milions d’euros que no es van pagar a la plantilla durant 18 anys per un error comptable.

vaga autobusos