Els treballadors de l’àrea de manteniment del TRAM, de l’empresa Alstom Manteniment, inicien aquest dimarts sis jornades de vaga, del 7 al 12 de novembre, per exigir un conveni digne. Segons els representants sindicals, la multinacional preveu introduir en el nou conveni retallades a les condicions laborals de la plantilla. L’aturada, segons ha informat TRAM, podria afectar el servei si els treballadors mobilitzats aturen el pas dels tramvies, tal com ja van fer a l’aturada del 27 d’octubre passat.

Els treballadors d’Alstom Manteniment han decidit mantenir l’aturada després de trencar les negociacions del conveni amb la direcció de l’empresa. L’aturada afecta els serveis que la multinacional té arreu de l’estat. En el cas de la província de Barcelona els seus clients principals són Metro, TRAM i Renfe. S’han dictaminat serveis mínims per garantir el correcte manteniment de tots tres serveis.

Durant les jornades de vaga s’han convocat concentracions a primera hora del matí davant les oficines del TRAM, on hi ha situades les cotxeres dels combois.