Maletes

La vaga dels tripulants de cabina de Ryanair ja està confirmada. Està convocada per al 25 i 26 de juliol. Ara bé, l’aerolínia haurà d’operar un 59 % dels vols nacionals —per als vols sense alternatives o amb alternatives superiors a les cinc hores— i internacionals, el percentatge de serveis mínims establerts pel Ministeri de Foment. Els serveis mínims de Ryanair es redueixen fins al 35 % en els vols entre ciutats espanyoles inferiors a cinc hores. Pel que fa als vols amb les illes Balears i les illes Canàries Ryanair els haurà d’operar al 100 %.

Ryanair ja va informar que aquesta vaga els ha fet cancel·lar 400 vols que es dirigien o sortien des d’aeroports de l’estat.

La vaga d’Iberia continua endavant després d’una reunió sense acord

Treballadors de terra d’Iberia i l’empresa no han arribat a cap acord aquest divendres per desconvocar la vaga prevista els dies 27 i 28 de juliol i 3 i 4 d’agost. Els sindicats asseguren que Iberia no té la voluntat de dialogar amb els treballadors, que denuncien una sobrecàrrega de treball de la plantilla que se solucionaria ampliant la plantilla i fent contractes estables. 

Els afectats de Vueling per la tempesta acabaran de volar el cap de setmana

Vueling ha recol·locat els passatgers que no van poder volar aquest dilluns com a conseqüència de la tempesta en diversos vols programats per a aquest cap de setmana. Les males condicions meteorològiques van afectar més de 14.000 passatgers. Fonts de Vueling han assegurat que fins aquest dijous ja han pogut volar un 88 % dels usuaris afectats i que la situació s’acabarà de normalitzar aquest cap de setmana.