Parades d'autobusos buides. Aquesta és una de les imatges més repetides a Torre Baró des de fa un mes. Des que va començar la vaga d'autobusos que recorren el barri, els veïns han de caminar força per arribar a casa. Tot i que el conflicte laboral sembla que es troba en un punt mort, des de l'Ajuntament ja s'estan prenent mesures com la concessió de beques menjador als alumnes que no poden tornar a dinar a casa per la vaga. La mesura ha tingut bona rebuda entre els veïns, però resulta insuficient tant per a la gent gran com per la es necessitats del dia a dia. RAMON FERRER, AV Torre Baró "Esto de las dietas comedor lo veo que han hecho algo bueno, pero no es lo que tenemos que tener para el barrio. El barrio tenemos que tener un autobus que circule las horas normales de circulación de autobuses." Aquesta tarda, les associacions de veïns de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona s'han reunit en assemblea amb alguns treballadors de Sagalés, empresa que gestiona els autobusos, per organitzar protestes conjuntes.

L’Ajuntament de Barcelona està intentant mitjançar entre els treballadors i Sagalés, l’empresa privada de transport que gestiona el serveis d’autobusos. De moment a través del Consorci d’Educació es concediran un mínim de 17 beques menjador als alumnes que ho necessitin per tal que no es perdin més classes. El consistori barceloní vol estudiar a fons tot el cas per tal de valorar possibles sancions a Sagalés.

Pel que fa als veïns, valoren positivament que des de l’Ajuntament es minimitzin els problemes derivats del conflicte però reclamen un servei d’autobús a totes hores i per a tothom. De fet, aquest dimecres les associacions de veïns de Torre Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana s’han reunit en assemblea amb alguns conductors de Sagalés per tal de tractar el tema. Els representants veïnals han decidit seguir amb les concentracions dels divendres a les 19 h a la plaça Roja i preparen una gran marxa per al dia 19 en la qual es vol transitar per la Meridiana, el passeig de Fabra i Puig i la seu de Sagalés.