Desenes d’usuaris de Rodalies han estat aturats als trens durant dues hores per una avaria elèctrica a la xarxa. Durant la incidència, alguns combois han apagat els llums dels vagons, situació que ha deixat els passatgers a les fosques durant una hora i mitja aproximadament, fins que el servei s’ha restablert. betevé ha contactat amb alguns dels usuaris afectats, qui han compartit imatges de la situació que s’ha viscut dins dels trens.

Tal com mostren les imatges, no hi havia cap llum encès dins dels vagons. A l’interior, només es podien observar les cares dels passatgers il·luminats per la pantalla del seu telèfon mòbil. A tot això cal sumar-hi que els aparells de ventilació també han deixat de funcionar, fet que ha empès alguns maquinistes a obrir les portes de tot el tren per garantir que els usuaris poguessin respirar amb normalitat.

Pocs minuts abans de les 19 h, Rodalies de Catalunya ha informat que la incidència ha quedat resolta i que, per tant, s’ha restablert el servei de les línies afectades, entre les quals l’R2, l’R2 Nord i l’R2 Sud.