La companyia Uber ha informat que disposarà de 26 places d’aparcament d’ús propi a l’aeroport de Barcelona. El servei estarà disponible en les properes setmanes i permetrà que els conductors d’Uber tinguin punts de recollida a la T1, la T2 i el corredor aeri. L’empresa ha informat en un comunicat que ha aconseguit l’adjudicació en un concurs d’Aena per facilitar espais d’aparcament a les llicències de VTC. El contracte té una durada de dos anys, amb possibilitat de pròrroga d’un any.

Reduir el temps d’espera

Segons dades facilitades per Uber, quatre de cada cinc usuaris ha utilitzat el servei d’un VTC en un desplaçament a l’aeroport en el conjunt de l’estat. La companyia assegura que l’objectiu és “continuar millorant l’experiència” dels passatgers, reduint el temps d’espera i facilitant l’accés al punt de recollida.

Protesta dels taxistes, el 10 de febrer

Justament aquest 10 de febrer hi ha convocada una marxa lenta de taxistes a Barcelona per protestar contra Uber. La mobilització vol ser “històrica” i col·lapsar el centre de la ciutat contra “els atacs de la multinacional” al sector del taxi. Segons el sindicat, l’empresa Uber està fent arribar una allau de denúncies a l’Autoritat Catalana de la Competència, fet que “ha forçat” l’obertura d’un expedient sancionador a Elite Taxi i Taxi Project. Un fet que defineixen com la nova estratègia d’Uber per “monopolitzar el sector i eliminar la competència”.